VI OPTIMERER DIG!

Cryolab er et moderne sundheds- og wellnessstudio. Fokuseret på 100% naturlige behandlinger for at skabe en sundere og gladere dig. Vi er på en mission for at finde de mest effektive, naturlige og gennemtestede behandlinger, teknologier og produkter, der får dig til at føle dig sundere, præstere bedre, leve bedre og se bedre ud - ved at aktivere og støtte kroppens egne naturlige processer. 

Konfronteret med konstant stress fra vores miljø og livsstil, er vores kroppe oftest på overarbejde for at holde trit med den moderne livsstil. Dette efterlader os ofte udmattede, og gør at vi har brug for en fysisk og mental genstart. Cryo terapi er det og meget mere. Cryoterapi er en opfriskende, komplet genstart af krop og sind på kun 3 minutter.

Men det er kun begyndelsen. Med de fremskridt, der er gjort inden for videnskab, medicin og teknologi, er der så mange muligheder for at optimere og forbedre dit helbred og livsstil, men det kan være svært at navigere gennem de mange tilbud og behandlinger - og finde dem, der er mest effektive og sunde for dig og din krop.

Det er vores ambition at håndplukke de mest avancerede teknologier og produkter, der er tilgængelige internationalt  - og dele med så mange som muligt via vores studios - i første omgang i Wellcome Fitness og Spa i Waterfront / Hellerup. 

.

INTERVIEW MED FOUNDER TINE HERTZ

Med en årelang karriere indenfor reklame og mediebranchen - og en travl hverdag som entreprenør, mor og med-ejer af flere virksomheder, var lange arbejdsdage, et aktivt socialt liv og mange rejser, begyndt at sætte sine præg på både energi, helbred og ikke mindst det ydre for Founder og ejer Tine Hertz.

Jeg har aldrig været en stor tilhænger af kunstige tiltag ift at forynge hverken udseende eller sind, og jeg begyndte derfor at scanne markedet internationalt for hvad der fandtes af naturlige behandlinger, teknologier, kost tilskud, livsstils-produkter m.v som kan hjælpe kroppens egne naturlige processer. Også kaldet bio hacking, og det var i forbindelse med denne research at jeg støtte på Wholebody Cryo Therapy.

Jeg husker tydeligt sommerfuglene i maven, da jeg skulle prøve det første gang for godt 2 år siden i NYC; er det ubehageligt, farligt endda? ...men jeg var instantly hooked, og kunne tilmed konstatere at både mit jetlag og hang-over fra aftenen før var betydeligt reduceret. Væsken i kroppen drænet, min hud føltes strammere og mit humør var i top, ligesom jeg sov som en baby den aften.

Cryo blev hurtig en stor passion og noget jeg gjorde ved en hver mulig lejlighed ifm med mine mange rejser . Jeg har igennem de sidste 2 år testet over 50 forskellige behandlinger, maskiner, og kombinationer af cryo therapy rundt omkring i verdenen, ligesom jeg har brugt uendeligt mange timer på at researche og sætte mig ind i fordelene ved behandlingen.

At ingen før nu har taget behandlingen til Danmark er mig stadig et under, men derfor også en endnu større glæde for mig at kunne realisere denne drøm og passion ifm. lanceringen af den første Cryo sauna I Wellcome Fitness & Spa i Hellerup. Flere lokationer er på vej, og flere nye biohacking behandlinger og produkter, som du kan glæde dig til. Følg med via vores Instagram og newsletter

Copyright 2019 ©