cropped header blurred light image.jpg

CRYO ER VEJEN 
TIL ET SUNDERE OG BEDRE LIV

Whole Body Cryo er en avanceret form for kuldeterapi, der består af en 3 minutters session, hvor du udsætter din krop for minus 130 graders kulde hvilket fører til en lang række fysiske - og mentale fordele. 

BIO-HACK DIG TIL PROBLEMFRI OG SMUK HUD

399 kr.

LED light therapy + CRYO facial

Bekæmp akne og andre hudproblemer med en unik kombination af CRYO - og LED light terapi. 

VI ER FLYTTET TIL VORES EGEN EKSKLUSIVE LOKATION PÅ

PALÆGADE 4, ST. 1261 KØBENHAVN K

 

REDUCERER TRÆTHED

OG SMERTE

CRYO-terapi frigiver adrenalin, hvilket hjælper med at vække kroppen og lindre smerte.  CRYO-terapi giver en følelse af bedre humør, mere energi og hjælper dig til en bedre søvn.

ØGER KOLLAGEN PRODUKTION OG OPSTRAMMER HUDEN

CRYO-terapi øger sammentrækningen af dine blodkar, hvilket får huden til at føles strammere og mere tonet. Reduktion af inflammation i kroppen reducerer endvidere rødme og roseacea.

ØGER METABOLISME OG FORBRÆNDING 

CRYO-terapi reducerer kroppens temperatur markant, og resulterer i en genstart af kroppens primære funktioner. I løbet af de efterfølgende 24 timer, når kroppen nulstilles til sin naturlige temperatur, forbrændes der 300-600 kalorier - efter en session på kun 3 min.

REDUCERER BETÆNDELSE OG INFLAMMATION

CRYO-terapi har en stærk anti-inflammatorisk effekt qua en øget blodgennemstrømning af betændte områder – som efterfølgende beroliger smerten og heler skader hurtigere.

FORNY, NULSTIL OG

FORYNG DIN KROP 
MED CRYO-TERAPI

GettyImages-1084627834.jpg

TESTIMONIALS

Da kuldechokket har lagt sig, og farven har forladt mine kinder, kan jeg mærke, hvordan min hud føles fastere og har mere glød. 

Hvis jeg vil se de helt store resultater, skal behandlingen dog gentages flere gange, men lige nu har jeg en glad og frisk følelse i kroppen, som jeg godt kunne blive afhængig af.

Nanna Skousbøll

COVID-19 RETNINGSLINJER

Hos CryoLab har vi gennemgået retningslinjerne nøje, og tager naturligvis de nødvendige forholdsregler for at både vores behandlere og klienter kan være trygge.

gettyimages-1148152454-170667a.jpg

Vil du vide mere om de reelle effekter af CRYO-terapi og vores andre behandlinger?

 

Vi har samlet nogle af de mange kliniske studier, der er foretaget overalt i verden, med fokus på test og validering af effekten af ​​CRYO-terapi.

KLINISKE UNDERSØGELSER

240103-P31YJY-367_edited.jpg

CRYO-terapi har været anvendt af pro-atleter i årtier, men for første gang i Danmark er behandlingen tilgængelig for alle. CRYO-terapi er i sin enkelthed en avanceret form for kulde-behandling, som tvinger blodet ind mod kernen af kroppen. Her filtreres alle affaldsstoffer og toksiner fra, før blodet strømmer tilbage til muskler og hud, som forbrænder kalorier og fremmer kollagen produktionen idet kroppen varmes op.

På kun tre minutter i -120°C forbrænder du et markant øget antal kalorier, øger blodcirkulationen og reducerer cellulite, smerter og betændelse - samt efterlader terapien din hud friskere og strammere.

BIOHACK DIG  

TIL STØRRE VELVÆRE

CRYO-terapi – hvad er det?


Whole Body Cryo therapy stimulerer kroppens naturlige helbredelsesevner igennem udsættelse for ekstrem kulde.
Whole Body Cryo (WBC) blev udviklet i Japan i 1978 af Dr. Yamouchi som en behandling for led-gigt, og kom i 1984 til Europa takket været den tyske Rheumatolog og professor Reinhard Fricke - hvorefter populariteten hurtig steg.
I de seneste tre årtier har denne udvikling forsat i vækst, i takt med at anvendelsesmulighederne er blevet kendte indenfor både performance enhancement og general wellness.
I USA blev Whole Body Cryo (WBC) især folkekendt da NBA holdet Dallas Mavericks i sæsonen 2010- 2011 anvendte behandling på deres vej til mesterskab. I dag anvendes behandlingen af adskillige topatleter som et redskab der forbedrer restitutionstid og sikrer generel velvære. Der findes ingen andre kendte behandlinger der kan fremkalde en så kraftfuld, positiv og holistisk respons.
“Cold applications have become “the most important form of passive physical therapy in sports medicine.” – Fra bogen “Power of the Cold” af Dr. Winfried Papenfub.
Hvordan virker Whole Body Cryo (WBC)?


Ved at udsætte huden for ekstrem lave temperaturer opnås en unik fordelagtig reaktion i hjernen og kroppen som er resultatet af kold termogenese. Selv mindre til moderate kuldegysninger kan øge kroppens stofskifte med op til 300%, forbrænde betydelige kalorier og sikre produktionen af ”brunt fedt” (BAT). Brunt fedt forbrænder hvidt fedt der normalt findes i menneskets kerne, og aktiverer en mekanisme hvor kroppen hurtigt kan tabe adskillige kilo.
Behandlingen sikrer på samme tid at kroppens blod trækkes væk fra de kuldeberørte områder, men hurtigt projekteres tilbage og sikrer en dybt anti-inflammatorisk proces, der påvirker hele kroppen og skyller toksiner fra systemet.
Høje niveauer af ilt i blodet forstærker effekten, og med forbedret cirkulation er flere næringsstoffer og ilt tilgængelige for væv, hvilket forbedrer energi, muskel restituering og fremmer kollagen produktion. Ud over at forbrænde 500-600 kalorier i løbet af de næste 24-48 timer, kan man også forvente en reduktion af smerte, bedre søvn og forbedret humør.
Hvordan hjælper det mig med at tabe mig?


Som det perfekte supplement til en balanceret diæt og motion, og anvendt jævnligt som et terapeutisk tiltag, virker cryo-terapi som et biohack til din krops egne processer, og kan derfor hjælpe med at accelerere dit vægttab. Ved at konsekvent manipulere din krop til at tro du bor i et koldt klima, tilpasser din krop sig og opbygger ”brunt fedt”, hvilket resulterer i et bedre stofskifte. Personer med højt stofskifte forbrænder konsekvent glukose og taber fedt hurtigere end personer med et langsommere stofskifte. Derudover forbrænder du et øget antal kalorier ifm. med de enkelte behandlinger i forbindelse med at kroppen skal genetablere sin normale temperatur.
Hvad er fordelene?


 • Hurtigere vægttab
 • Forbedret metabolisme
 • Forbedret iltoptagelse og anvendelse
 • Detoxing
 • Anti-inflammation
 • Smertelindring og behandling
 • Forebyggelse af smertehukommelse (kroniske smerter)
 • Mindsket oxidativt stress
 • Fremskynder muskel- og vævs restituering
 • Modulerer hjernens aktivitets niveau of bidrager til en sund og stabil mental tilstand
 • Forbedrer søvnrytmer, stress management og forebygger depression
 • Styrker immunforsvaret

2596045.jpg

Vil du vide mere om vores behandlinger, fordele og resultater?

VIL DU VIDE MERE?

 
CRYOLAB_2020.08.289303_B&W.jpg
SIGN UP TIL VORES NYHEDSBREV

Vær den første til at vide alt om Cryo, nye behandlinger, bio-hacks og gode tilbud!