BIO-HACK DIG TIL PROBLEMFRI OG SMUK HUD

Bekæmp akne og andre hudproblemer med en unik kombination af CRYO - og LED light terapi. 

399 kr.

LED light therapy + CRYO facial

Denne unikke kombination er for første gang tilgængelig i Danmark, og bekæmper effektivt en række hudproblemer udover dens opstrammende og anti-aging effekt: 

 

  • Rosacea

  • Akne 

  • Keratose (solskader) 

  • Psoriasis 

  • Eksem 

 

Afhængig af hudtype og hvilke eventuelle hudproblemer du ønsker at behandle, sammensætter vi et forløb tilpasset netop dine behov. 

Det vil typisk bestå af kombinationen: 20-30 min LED lysterapi, hvor du ligger ned med LED masken over dit ansigt – efterfulgt af en 2-3 minutters Cryo ansigtsmaske. 

De bedste resultater opnås typisk efter 5-10 behandlinger.

CRYO_Øget-kollagen-produktion-og-stramme

REDUCERER BETÆNDELSE 

OG INFLAMMATION

CRYO_Reducerer-betændelse-og-inflammati

ØGET KOLLAGEN PRODUKTION
OG STRAMMERE HUD

header_edit_2.jpg

INTROTILBUD  

FÅ SMUKKERE OG PROMBLEMFRI HUD

Book en kombineret LED + CRYO ansigtsbehandling for kun 399,- og få en gratis konsultation, hvor vi rådgiver dig omkring, hvordan vores unikke behandlinger kan skræddersys til dine specifikke behov og ønsker.  Er du klar til at revitalisere dig selv? Book nu! 

 

Intro-tilbuddet inkluderer

  • 30 min LED lysterapi

  • 2-3 min cryo ansigtsbehandling

  • 15 % rabat på køb af behandlingspakker

399 kr.

LED light therapy + CRYO facial

 
infopage.jpg

LED-lysterapi virker ved effektivt at målrette og dræbe acne-forårsagende bakterier under hudens overflade. Behandlingen er for dig der vil gå den mere naturlige og kemikaliefri vej som alternativ til traditionelle medicinske løsninger med efterfølgende bivirkninger. 

 

Blå LED-lysterapi udsender klinisk dokumenterede bølgelængder, der trænger ind i hudens porer og fjerner bakterier. De blå bølgelængder dræber bakterierne, der forårsager udbrud, samtidig med at de reducerer inflammation, bumser og rødme forbundet med akne.

Udover at reducere aknetilstanden, virker Blå LED -lysterapi beroligende og har derved en positiv påvirkning på eksemramt hud, psoriasis, sart/følsom hud samt Rosacea.

 

Allerede efter de første behandlinger vil du se forbedringer i din hud, men de optimale og landsigtede resultater, du vil du kunne se og mærke, efter nogle gange og især efter afslutning af et reelt behandlingsforløb på 5-10 gange. 

 

Behandling med LED-lysterapi er velegnet til alle hudtyper. Det røde lys er opstrammende og stimulerer collagen produktion, mens det blå lys beroligende og dræber bakterier.  

HVORDAN LED LYSTERAPI VIRKER

HVAD ER CRYO-ANSIGTSBEHANDLING?

Cryo-ansigtsmasken er en behandling, der i 2 minutter blæser kold luft ned til -60 grader ind på det problemberørte område for at dræbe akne-forårsagende bakterier, dulme rødme, rosacea og fjerne andre inflammatoriske tilstande i huden.

Din hud efterlades frisk og klar, og mange føler at de har fået et energi boost efter behandlingen. Derudover, er behandlingen en yderst effektiv kur mod migræne og hovedpine.

HVORDAN VIRKER DET?

Den intense kulde under en cryo ansigtsbehandling får dine blodkar til at trække sig sammen. Når din hud er vendt tilbage til sin normale temperatur, udvides blodkarrene hurtigt igen, hvilket medfører en stigning i blodtilstrømningen og ilt til ansigtet. I denne proces reduceres betændelse ved at din krop skyller det metaboliske affald ud og på den måde renser sig selv. 

Dette resulterer i mere levende, renere og strammere hudoverflade og afhjælper hævelser omkring øjnene og i resten af ansigtet. 

DE MEST UDBREDTE HUDLIDELSER

og hvordan Cryo facial kombineret med LED Light terapi kan

hjælpe din hud med at bekæmpe symptomerne. 

 

AKNE

Akne er en yderst almindelig hudlidelse, og er meget almindeligt hos unge, hvor omkring 80% påvirkes. Men akne kan også forekomme hos voksne, specielt unge kvinder. Det anslås, at 20% af unge kvinder, har en specifik form for akne kaldet ”voksenakne”. 

 

 

Akne er en kronisk sygdom i huden, mere præcist i de dele af huden kaldet talgkirtler. Talgkirtler sørger for at producere sebum, som er en naturligt produceret olie der er med til at beskytte huden. På grund af hormonelle forandringer, især i ungdomsårene, produceres denne sebum i for store mængder eller bliver for tyk. Kombineret med øget vækst af hudceller forårsager dette, at åbningen af hudens porer bliver tilstoppet, som så leder til fremkomsten af akne. 

Akne viser sig på mange måder - whiteheads, blackheads, bumser og cyster er alle almindelige former for akne og hver type kan kræve en særlig tilgang til behandling. 

 

ROSACEA

Rosacea er en kronisk hudsygdom i ansigtet, som ses hos omtrent 10% af den voksne befolkning. Den optræder typisk som en betændelseslignende tilstand med anfald af røde, betændte knopper på huden, udvidede blodkar og general ansigtsrødme. Årsagen til rosacea kendes ikke, men sygdommen ses ofte i flere generationer i samme familie. Den er lidt hyppigere hos kvinder end mænd, 

De første tegn på rosacea er rødme i huden. Med tiden bliver denne rødme mere og mere permanent, og der kan komme let hævelse af huden. De små kar i huden udvider sig og bliver synlige (”rødmosset udseende”) især på kinderne, på næsen og i panden. Senere i forløbet af rosacea kommer der ofte betændte knopper, som kan minde om de ”bumser”, som ses ved pubertetsakne. 

 

LED- Blå lysterapi kombineret med Cryo ansigstbehandling målrettes til at afhjælpe inflammation i huden, berolige og styrke hudens evne til egenheling uanset om du kæmper med rosasea, acne, eller asndfre betændelses tilstande i huden.. 

 

 

ANTI-AGE

Anti-age uden kirurgisk indgreb og indsprøjtninger. 

 

En 100 % naturlig og effektiv behandling af fine linjer, rynker, slap -og træt hud. 

Cryo ansigtsbehandling starter en sammentrækning og opstramning af vævet, der

forårsager en iltningsproces i blodet. Dette er med til at levere helingsenzymer og næringsstoffer til kroppen og derved øger dannelsen af kollagenfibre, nye hudceller og elastin i huden. LED Rødt lys sørger for at trænge ned i dybden, hvor de strukturelle svagheder i huden starter og stimulerer cellefornyelsen, inklusive fibroblast-cellerne, som producerer kollagen og elasticitet. Disse fibre i bindevævet styrker hudens spændstighed, elasticitet og vævsfylde. 

Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. 

 

En Kombination af Cryo ansigtsbehandling og LED lysterapi virker mod uens hudtone, rynker, store porer og giver huden spændstighed og en strålende glød.

FØRE/EFTER BILLEDER

FØR

EFTER

2_in_8_before.jpg

FØR

EFTER

2_in_8_before_2.jpg

Behandling 2 gange om ugen i 8 uger.

FØR

EFTER

anti_age_1.jpg

FØR

EFTER

anti_age_2.jpg

Behandling 2 gange om ugen i 8 uger.

12 uger efter brug af Celluma Light terapi

3 gange om ugen i 4 uger.

9 behandlinger i alt over 4 uger

GettyImages-1084627834.jpg

Jeg har altid haft problemer med urenheder omkring min

hage og pande.

Efter et forløb med LED og Cryo ansigtsbehandlinger kunne jeg allerede 2 uger inde i forløbet se en stor forbedring. Jeg er så glad!

Malene O. Hansen 

Lige meget hvad jeg gjorde, så blev rødmen og hævelsen ikke mindre. Jeg prøvede forskellige cremer, men ingen af dem havde nogen effekt på min rosacea. Jeg hørte om Cryo facial og LED og prøvede det for nogle uger siden. Jeg kan se at det har hjulpet på både hævelse og rødme i mit ansigt. Jeg glæder mig til at se resultaterne efter flere behandlinger!

Sus Jørgensen 

Jeg har kæmpet med bumser og akne i mange år og det har været utroligt frustrerende!

 

Jeg var vildt overrasket over, hvor meget behandlingen har hjulpet på min hud. Jeg har ikke haft så pæn hud i årevis. 

Jonas  Mikkelsen