MUSCLE HEALING & ATHLETIC INJURIES

243243-P3BMXU-811.jpg

Kryoterapi til restitution efter træning bliver mere og mere populært. Undersøgelser har vist, at reduktion af hudtemperaturen ved kryoterapi stimulerer levermetabolismen og aktiverer musklerne. Resultatet er bedre blodcirkulation, smertelindring og reduktion af betændelse. Dette gør kryoterapi til en fantastisk tilføjelse til behandling af sportsskader og forlængelse af atleternes konkurrenceevne. Cryo terapi reducerer restitutionstiden hos sportsudøvere og atleter, som fodbold-, håndbold-, badminton-, rugby- og basketballspillere.

 

 

Derudover forbedrede udholdenhedsløbere deres restitutionstid og forsinkede symptomdebuten af deres muskelømhed ved at tilføje cryo terapi til en del af deres træningsprogram. Undersøgelserne viste, at WBC øgede antallet af hvide blodlegemer, hvilket kan være med til at stimulere dannelsen af ​​nye blodkar. Cryo terapi kan fremskynde restitutionen af musklerne efter træning med høj intensitet hos udholdenhedstrænere. Disse forbedringer sættes i forbindelse med cryo, da ilttilførsel i musklerne øges og hjertekarbelastningen reduceres.

 

 

En anden undersøgelse, der involverede et kajakhold, opdagede at WBC kunne forlænge træningen på grund af den store effekt på oxidant / antioxidantbalancen.

 

WBC ændrer mange vitale biokemiske og fysiologiske parametre hos atleter, herunder et fald i proinflammatoriske cytokiner, adaptive ændringer i antioxidantstatus og positive effekter på muskelskader. Cryo terapi kan have en regelmæssig virkning på vigtige hændelser, der er forbundet med betændelse efter skade - inklusiv cellemetabolisme, hvide blodlegemer og potentielt apoptose - en proces hvorved celler ødelægger sig selv - også kaldet programmeret celledød.

 

6381.png

MUSKELSMERTER OG ATLETISKE SKADER

Kryoterapi kan afhjælpe med muskelsmerter og hjælpe med at fremme hurtigere heling af atletiske skader.