VI OPTIMERER DIG!

CryoLab er et moderne sundheds - og wellness studio. Fokuseret på 100% naturlige behandlinger, som har til formål at booste og forstærke kroppens

egen evne til at heale, forny og regenerere sig selv – også kaldet bio-hacking.  

Det er vores mission at finde de mest effektive, naturlige og gennemtestede behandlinger, teknologier og produkter, der skaber en sund, stærk og smuk

krop -og hjælper dig til en sundere og mere balanceret livsstil. Alt dette ved at aktivere og støtte kroppens egne naturlige processer. 

 

Konfronteret med konstant stress fra vores miljø og livsstil, er vi tit både

fysisk og mentalt på overarbejde for at holde trit med en moderne livsstil.

Dette kan ofte efterlade os udmattede, og gør at vi har brug for en fysisk

og mental genstart. Cryo terapi gør netop dette for din krop og meget mere. Cryoterapi er en opfriskende, komplet genstart af krop og sind på kun 3 min.

Dette er kun begyndelsen. Med de fremskridt der er gjort inden for videnskab, medicin og teknologi, er der så mange muligheder for at optimere og forbedre dit helbred og livsstil, men det kan være svært at navigere gennem de mange tilbud og behandlinger - og finde dem, der er mest effektive og sunde for dig og din krop.

Det er vores ambition at håndplukke de mest avancerede teknologier og produkter, der er tilgængelige internationalt - og dele dem med så mange som muligt via vores nye health lab på Palægade i København K.

Vi udvider løbende med nye behandlinger og produkter, så følg med på vores instagram og newsletter.

WellCome_2019.11.0919163.jpg
WellCome_2019.11.0919010.jpg

INTERVIEW MED
FOUNDER TINE HERTZ

Med en årelang karriere indenfor reklame - og mediebranchen og en travl hverdag som entreprenør, mor og medejer af flere virksomheder, var lange arbejdsdage, et aktivt socialt liv og mange rejser, begyndt at sætte sine præg på både energi, helbred og ikke mindst det ydre for Founder og ejer Tine Hertz.

Jeg har aldrig været en stor tilhænger af kunstige tiltag ift. at forynge hverken udseende eller sind, og jeg begyndte derfor at scanne markedet internationalt for, hvad der fandtes af naturlige behandlinger, teknologier, kost tilskud, livsstilsprodukter m.v som kan hjælpe kroppens egne naturlige processer.

Også kaldet bio-hacking, og det var i forbindelse med denne research at jeg stødte på Whole Body Cryo Therapy.

Jeg husker tydeligt sommerfuglene i maven, da jeg skulle prøve det første gang for godt 3 år siden i NYC; er det ubehageligt, farligt endda? ... men jeg var allerede hooked efter første behandling, og kunne tilmed konstatere at både mit jetlag og hangover fra aftenen før var betydeligt reducerede. Væsken i kroppen var drænet, min hud føltes strammere og humøret var i top, ligesom jeg sov som en baby den aften.

Cryo blev hurtigt en stor passion og noget jeg gjorde ved enhver mulig lejlighed ifm. mine mange rejser. Jeg har igennem de sidste år testet over 50 forskellige behandlinger, maskiner og kombinationer af cryo therapi rundt omkring i verden, ligesom jeg har brugt uendelige mange timer på at researche og sætte mig ind i fordelene ved behandlingen.

At ingen før havde taget behandlingen til Danmark var mig en stor forundring, men det blev starten på Cryolab, og en mangeårig drøm om at skabe et moderne sundhedsunivers – baseret på de nyeste teknologier, men samtidigt udelukkende fokuseret omkring 100% naturlige behandlinger.

 

Følg med via vores Instagram og newsletter